Over de winkel

Het huidige pand van IsMooi. Molenstraat 1 in Geldrop.
Hoe is het begonnen?

De start van ismooi

Ik had altijd al sterk de behoefte om mijn eigen brood te verdienen. Ik droomde van een eigen zaak, en deze droom werd begin 2015 werkelijkheid. Jan van den Eijnden begon een grote zaak ‘”ONS” gebruikt goed’ aan het Bogardeind in Geldrop. Ik mocht een stuk van zijn winkel gebruiken en ik kon er kleding gaan verkopen.
Ik was dus opeens ondernemer maar er werd links en rechts hulp aangeboden, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ik mocht bij Jan een alternatief kledingrek inrichten en indelen. Vanaf daar heb ik de stap gemaakt om samen met ‘Viva la Sud’ een pand te huren, vlak naast ‘”ONS” Gebruikt Goed’ in maart 2016. Dat was mijn eerste stap naar een eigen bedrijf.
Vanaf juli 2016 zitten wij aan de Molenstraat 1 in Geldrop, net buiten het centrum. Het is elke dag een feestje om in de winkel te staan.
Maandag
9:00 am – 5:00 pm
Dinsdag
9:00 am – 5:00 pm
Woensdag
9:00 am – 5:00 pm
Donderdag
9:00 am – 5:00 pm
Vrijdag
9:00 am – 5:00 pm
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten