Over de winkel

Het huidige pand van IsMooi. Molenstraat 1 in Geldrop.
Hoe is het begonnen?

De start van ismooi

Ik kreeg in 2015 de mogelijkheid om een “shop in shop” te beginnen bij “ons gebruikt goed”. Terwijl ik dacht vrijwillig te gaan werken, werd ik ondernemer, een kans die ik met beide handen aangreep. Mijn vriendinnen kwamen me helpen en dat was geweldig. Twee verhuizingen verder, zijn ze er nog steeds. Samen hebben we ismooi in zes jaar, verder uitgebouwd tot wat het nu is. Met behulp van uw/jouw kledinggiften en omringd door een mooie gemeenschap en een kring van klanten, die soms zelfs vrienden zijn geworden, bouwen we door.

Maandag
9:00 am – 5:00 pm
Dinsdag
9:00 am – 5:00 pm
Woensdag
9:00 am – 5:00 pm
Donderdag
9:00 am – 5:00 pm
Vrijdag
9:00 am – 5:00 pm
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten