Kleding inleveren

Wij zijn blij met uw/je kleding!

We kennen allemaal het vervelende gevoel van goede kleding in “de bak” gooien. Dat is een reden waarom onze klanten en gulle gevers, spullen bij ons komen afgeven. Maar voor ons allemaal, is het belangrijkste doel om een bijdrage te leveren aan het beperken van verspilling en vervuiling door de kledingindustrie.

Kleding; schoeisel; kleding accessoires en sieraden kunnen worden afgegeven, tijdens de openingstijden, aan de balie. Het levert geen geld op, wèl een glimlach en onze oprechte dank. Je mag altijd een boek of een sjaal uitzoeken.

Welke kleding kun je afgeven?

Kleding die je zelf graag bij ons zou willen kopen. Als je twijfelt… wij zoeken alles met zorg uit. Wat voor het ander seizoen is, wordt opgeslagen. Wat minder kostbaar is, of een beetje verwassen of gepild, mag naar het “drie euro rek”. Mocht er nog kapotte of afgedragen kleding tussen zitten, dan gaat dat naar Sympany om verwerkt te worden.

Oudere, en bijzondere stukken zijn altijd welkom, voor onze “theaterafdeling”. Daar hangt ook wat apartere kleding, waar soms een klein mankementje aan mag zijn. (Wij maken daar een mooi prijsje voor)

Mogelijk

We vinden het heel bijzonder dat zoveel mensen de moeite nemen om ons hun kleding te brengen. Maar mocht dat niet lukken, bel dan even, dan kijken we wat mogelijk is.

Toegankelijk

Kunt u zelf niet het trapje op? bel dan even aan, of vraag iemand het te melden aan ons. Wij helpen u met plezier binnen en buiten, of we nemen de kleding van u aan als u het enkel af wilt geven.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
1:00 pm – 5:00 pm
Woensdag
1:00 pm – 5:00 pm
Donderdag
1:00 pm – 5:00 pm
Vrijdag
1:00 pm – 5:00 pm
Zaterdag
1:00 pm – 5:00 pm
Zondag
Gesloten